-
Maszynka kotleciarka do zmiękczania mięsa biała Profi Line - Hendi 843468
Symbol:
1004329
122.27
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Średnia dostępność 28 szt. |
Waga | 2 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8711369843468 |
Zamówienie telefoniczne: 793458598
Zostaw telefon |
Numer producenta: 843468
Maszynka do zmiękczania mięsa marki Hendi sprawdzi się do poprawiania cech sensorycznych bez użycia dodatków do żywności, jest to nowoczesna technologia uszlachetniania mięsa. Zasada działania polega na nacinaniu włókien mięśniowych struktury surowca zwierzęcego przy jednoczesnym, delikatnym jego rozbijaniu powodując rozluźnienie tekstury. Dzięki zastosowaniu prezentowanej maszynki czas na marynowanie oraz obróbkę termiczną zmniejsza się nawet o 25% w stosunku do klasycznych metod.
Maszynka do zmiękczania mięsa wyposażona została w ostrze ze stali nierdzewnej próby 18/8, otoczone białą obudową z tworzywa ABS. Przystosowana jest do mycia w zmywarce, bez utraty na jakości ostrza.
Cechy produktu:
Parametry:
W zestawie:
Maszynka do zmiękczania mięsa marki Hendi sprawdzi się do poprawiania cech sensorycznych bez użycia dodatków do żywności, jest to nowoczesna technologia uszlachetniania mięsa. Zasada działania polega na nacinaniu włókien mięśniowych struktury surowca zwierzęcego przy jednoczesnym, delikatnym jego rozbijaniu powodując rozluźnienie tekstury. Dzięki zastosowaniu prezentowanej maszynki czas na marynowanie oraz obróbkę termiczną zmniejsza się nawet o 25% w stosunku do klasycznych metod.
Maszynka do zmiękczania mięsa wyposażona została w ostrze ze stali nierdzewnej próby 18/8, otoczone białą obudową z tworzywa ABS. Przystosowana jest do mycia w zmywarce, bez utraty na jakości ostrza.
Cechy produktu:
- - Nowoczesna i najskuteczniejsza technologia uszlachetniania, rozmiękczania oraz polepszania jakości i smaku mięsa,
- - Połączenie metody głębokiego nacinania włókien mięsa przy jednoczesnym delikatnym jego rozbijaniu,
- - Dzięki maszynce skraca się czas marynowania, gotowania, smażenia i grillowania zmiękczonego mięsa,
- - Podczas uderzania ostrza wprowadzają przyprawy i sosy w głąb mięsa,
- - Miękkie sprężyny, łatwiejsza praca, lepszy efekt kulinarny.
Parametry:
- - Materiał - ABS, stal 18/8
- - Ilość ostrzy - 51 ostrzy
- - Długość - 150 mm
- - Szerokość - 42 mm
- - Wysokość - 118 mm
W zestawie:
- - Maszynka do zmiękczania mięsa
- - Instrukcja PL
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci